6 Ağustos 2010 Cuma

Dürüyenin Güğümleri 3. Bölüm özeti, 3. bölümde neler oluyor



Dürüyenin Güğümleri 3. bölümü geliyor. Türkiye'yi televizyon başına kilitleyen dizimizin yeni bölümü yine kırıp geçirecek izleyenleri. 3. bölümme neler oluyor? İşte cevabı

Dürüyenin Güğümleri 3. bölüm özeti


EL BENİM ELLETİRİM, BAĞ BENİM BELLETİRİM KİME NE ?'

Dürüye plajda güğümleri basınca Zühtü'ye etmediğini bırakmaz. Duran'ın arabasıyla köye dönmek zorunda kalan Dürüye, Duran'la beraber ahaliye yakalanır. Olayı öğrenen Halim aga yeni bir oyun tezgahlar. Bu kara leke hemen temizlenecek, bir kaç gün içinde Dürüye ve Duran'ın söz nişan bir arada merasimleri yapılacaktır.

Babasına karşı gelemeyen Dürüye'nin bu olaydan kurtulması için güğümler hemen bir plana başlar. Bu arada yıllardır nasibini bekleyen Halime, Zühtü'nün yardımcısı Nasip'e abayı yakar. Nasip ve Halime'nin arasını cingöz güğüm Nazife yapar. Huriye ve Hayriye ise kıskançlık krizine giren sevgilileri Ümit ve Yaman'la kavga eder.

Büyüyen kavgada Hayriye Yaman'a, El benim elletirim, bağ benim belletirim kime ne?' deyince olaylar bambaşka bir hal alır. Çaresizlik içinde akşam nişana hazırlanan Dürüye'yi, güğümlerin komik planı kurtarmış gibidir. Hayriye'yi sağlık ocağına yetiştiren Dürüye, Zühtü'yü de orada baygın bulur. Çünkü kahvede Duran ve Zühtü arasında Dürüye yüzünden adeta savaş çıkmıştır.

Yapımcı : Sinetel Film / İbrahim Mertoğlu
Yönetmen : Mustafa Şevki Doğan
Senaryo : Baykut Badem, Filiz Ekinci
Oyuncular : İpek Tuzcuoğlu ( Dürüye), Emre Kınay ( Zühtü), Uğur Çavuşoğlu ( Duran Ağa), Selahattin Taşdöğen (Halim), Deniz Sipahi ( Halime), Burcu Binici ( Huriye), Algı Eke ( Hayriye), Elif Atakan (Nazife), Yener Gürsoy ( Nasip),Kaan Urgancıoğlu ( Ümit), Lemi Filozof (Yaman), Yeliz Şar (Nimet), Volkan Baş ( Adsız), Fatih Doğan (İmdat Çavuş), Cem Cüceoğlu ( Kahveci Bayram), Şule Demirezen (Döne),Özlem Fidan (Ayşe),Doğukan Arslan ( İskender)

1 yorum: