6 Ağustos 2010 Cuma

Dürüyenin Güğümleri 3. bölümünde buz gibi suya girdiler



Dürüyenin Güğümleri dizisi çekimleri büyük bir hızla devam ederken ortaya birbirinden komik görüntüler çıkıyor, 3. bölümde oyuncular buz gibi suya girmek zorunda kaldılar. işte o anlar


Buz gibi suya girdmek zorunda kaldılar

İbrahim Mertoğlu’nun yapımcısı olduğu, genel koordinatörlüğünü Barbaros Canlı, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği, senaryosunu ise Baykut Badem ve Filiz Ekinci’nin yazdığı, Star TV’de yayınlandığı ilk günden itibaren seyircinin beğenisini kazanan Dürüye’nin Güğümleri’nin 3. bölümünde heyecan dolu anlar yaşandı.


Çekimlerin geceye kadar sürdüğü gün, Kaan Urgancıoğlu ve Lemi Filozof, derenin çok soğuk olması nedeniyle, çekim öncesi kıyafetlerinin içine balıkadam kıyafetleri giydi. Daha sonra iki genç ve yetenekli oyuncu, Akkaya köyü yakınlarındaki Azmak Deresi’nin buz gibi sularına hiç çekinmeden girdi. Buz gibi akan derede, rol gereği Dürüye’ye ( İpek Tuzcuoğlu) yakalanmadan sevdikleri kızları görmeye çalışan Ümit ( Kaan Urgancıoğlu) ve Yaman (Lemi Filozof) zaman zaman derede sabit kalmaya çalıştı, zaman zaman dereyi yara yara yürümek zorunda kaldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder