5 Eylül 2010 Pazar

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, behzat ç izle, behzat ç son bölüm, behzat ç oyuncuları, müzikleri

Start televizyonu ekranlarında yepyeni bir polisiye dizi başlıyor. Behzat Ç. 'Bir Ankara Polisiyesi' isimli dizi Ankara'da görev yapan Behzat isimli polisin yaşadıklarını konu alıyor. Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Aslı Varlıer ve Canan Ergüder'in paylaştığı dizide Mor ve Ötesi grubunun yıldız solisti Harun Tekin ve Aşkı Memnu dizisinin oyuncularından Hazal Kaya'da yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve benzersiz bir polisiye dizi olması itibari ile oldukça dikkat çeken dizinin çekimleri Ankara'da devam ediyor.

Barda filmi ile ünlenen Erdal Beşikçioğlu'nun bu yeni projeside oldukça iddalı. Aksiyon ve takip sahneleri ile Hollywood yapımlarını aratmayan dizi polisiye alanında Türk diziciliğinde bir ilk denebilir. Daha önceki polisiye yapımların magazinsel ve alt izleyici grubuna hitap ettiği düşünülürse bu dizi ile oldukça dikkat çekecektir. Dizinin oyuncu kadrosuda bu diziye oldukça güveniyor. Star tv'nin oldukça büyük önem verdiği dizinin çekimlerinde özel kameralar ve çekim teknikleri kullanılıyor. Dizinin setinin kurulduğu Gazi üniversitesinde ki plato ise oldukça büyük ve herşey düşşünülmüş.

Behzat ç dizisi ile ilgili tüm haberlere, behzat ç oyuncuları, behzat ç müzikleri ve behzat ç son bölüm izle www.behzatcizle.net adresinizden ulaşmanız mümkün. Dizinin Resmi fan sayfası olan behzatcizle.net dizi ile ilgili tüm detayları bulabileceğiniz bir site.

1 yorum: